?

Hoi!

Mijn naam is Maarten de Vlieger en vanaf 1 februari 2009 kunnen jullie mij volgen op mijn wereldreis via deze site! Welke route ik (ongeveer) ga volgen kun je hier lezen. Op 31 januari om 09:45 zal ik op Schiphol op het vliegtuig stappen om vervolgens (minimaal) een jaar later weer te landen op Schiphol.

De site is nu in principe helemaal af en bovenin kun je het menu vinden. In het midden van de site kun je het laatste bericht lezen en aan de onderkant vind je info over mijn reis. Hier kun je de vijf laatste berichten vinden en aan de hand van de vlaggetjes ervoor kun je zien in welk land dat bericht is geplaatst. Daarnaast kun je een willekeurige foto vinden, maar nu is daar logischerwijs nog niet zo veel te zien. In het rechtervakje kun je zien waar ik me op dit moment bevind, hoe laat het daar is en wat het weer daar is!

Kijk gerust even rond op de site en vergeet je vooral niet op te geven voor  de e-mail update! Ben je zo onder de indruk van de site dan kun je dit laten weten in het gastenboek. Als je nog vragen heb die te persoonlijk zijn of je wilt gewoon heel graag met mij e-mailen dan kan je dat doen via onderstaand formulier:

[contact-form 1 "Contact form 1"]