Het allereerste bericht!

Geplaatst op 30 June, 2008 

Dit is het allereerste berichtje op deze website! Zoals de meeste van jullie wel weten ga ik begin volgend jaar op reis. Niet voor een paar weken of maanden, maar voor minstens een heel jaar. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf en er moeten wat voorbereidingen getroffen worden.

De allereerste voorbereiding is het afstuderen, en daar ben ik nu hard mee bezig. Nog een aantal maanden en dan ben ik klaar met de studie en kan het echte aftellen gaan beginnen. Na mijn afstuderen ga ik een paar maanden werken, maar daarover later meer.

De volgende stap in de voorbereiding is het klussen van deze website. Natuurlijk ben ik tijdens vrije momenten al bezig met de voorbereiding, maar er staat nog niks op papier. Deze website is de eerste ‘tastbare’ voorbereiding, maar ook aan de website wordt nog hard gewerkt.

Komende maanden kunnen jullie hier lezen hoe het gaat met alle voorbereidingen, en de komende tijd zal het vooral gaan over het klussen aan de website. De website zoals hij nu staat is in de basis wat ik wil hebben en de meeste technische elementen zijn aanwezig. Maar er moet/kan nog veel gebeuren, en dat zullen jullie de komende tijd wel merken.

Suggesties voor de website zijn altijd welkom natuurlijk!()

Laat een reactie achter

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Reactie

1 Reactie

  1. http://www.uk4sex.co.uk 18 October, 2013 19:36

    The belt makes use of gel pads postioned more than the center abdominals and the outdoors
    obliques.

AdminLog inWordpress • Theme by Brian Gardner