Eindelijk foto’s

Geplaatst op 12 February, 2009 

Nou het is eindelijk gelukt, ik heb foto’s online kunnen plaatsen. Het zijn er niet superveel, maar genoeg om te laten zien hoe het leven in India (en London) is. Verder wordt India steeds mooier en begin ik steeds meer mijn draai te vinden. Het eten is echt superlekker hier en ik heb eigenlijk alleen nog maar Indiaas eten gegeten (behalve vanmiddag 1 keertje een portie friet).

Ik heb nu ook een reisgenoot, maar wat voor eentje… Het is een Rus die opgestapt is 2 dagen geleden en totaal geen Engels spreekt. Hij schijnt een belangrijke militair te zijn, maar als ik hem zo meemaak dan hoeven we nooit meer iets te vrezen van het Russische leger. Hij rookt als een ketter en heeft zijn eigen eten bij zich! Ja, je leest het goed. Hij weigert om Indiaas eten te eten en het enige wat hij koopt zijn wat tomaten en banenen. Deze maakt hij vervolgens schoon met gedesinfecteerd water om dit samen met zijn eigen meegebrachte soep en kaas op te eten… Hij nodigt me ook elke keer uit om echt vlees te komen eten op zijn kamer, maar dat weiger ik natuurlijk! Dat begrijpt hij echter niet, het hele woordje Nee begrijpt hij niet…

IMG_2254-resized.jpg

Communiceren is zo goed als onmogelijk omdat hij echt maar 10 woorden Engels spreekt. In het begin is dat allemaal wel leuk, maar na een dag begint het toch aardig te irriteren. Hij heeft ook een superdure camera en videocamera bij zich en ik mag steeds poseren… Hij maakt meer foto’s waar ik op sta dan dat ik zelf foto’s maak! Op dit moment zit hij zelfs mee te lezen en ik hoop van harte dat hij niet stiekem Nederlands kan lezen!

IMG_2118-resized.jpg

De afgelopen dagen heb vooral hele oude forten en paleizen bezocht, sommige wel van 400 jaar oud. Erg indrukwekkend om te zien wat ze toen konden bouwen. Het gebied waar ik zit is voornamelijk woestijn en dus erg droog. Maar zoals mij wel vaker overkomt was het weer een beetje vreemd en heeft het geregend! Voor het eerst sinds 2 maanden was er regen gevallen en natuurlijk precies op de dag dat ik op kameelsafari zou gaan. Dit is nu uitgesteld naar morgen en misschien dat ik ook de nacht ga doorbrengen in de woestijn.

Hier kun je de rest van de foto’s vinden:
Alle foto’s tot nu toe van India()

Laat een reactie achter

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Reactie

11 Reacties

 1. Stephan 12 February, 2009 19:14

  Man!!! Dat ziet er super uit allemaal!!
  Ik wil oooooook!!

 2. patricia 12 February, 2009 19:36

  Succes met de Rus ;-]

 3. Roy 13 February, 2009 10:29

  Ziet er gaaf uit! Al die oude paleizen doen me denken aan Prince of Persia, al is het niet helemaal hetzelfde gebied :P

  Hou ons op de hoogte van die Rus trouwens, dat worden mooie verhalen denk ik zo!

 4. Li 13 February, 2009 11:20

  Klinkt alsof je het goed en mooi hebt; op die rare Rus na :-) ‘Nee’ in het Russisch is trouwens Njet ;-p en vegetarisch heb ik even voor je opgezocht: вегетарианец Nu alleen de uitspraak nog… Tsja, je helpt waar je helpen kan :-D

 5. Tjeerd 13 February, 2009 12:37

  Hé maarten, wat een prachtig land zeg! Leuk om je reis zo te volgen.
  Geniet van je kameelsafari!

 6. Stephan 14 February, 2009 01:31

  Owja! Behalve die Rus inderdaad!

 7. Oma Gré 14 February, 2009 12:42

  Hallo Maarten
  Kun je de rUs geen engels leren ???

 8. Alex 14 February, 2009 15:40

  Leuke foto’s!!!
  Kan je wel een beetje communiceren met de lokale bevolking?
  Neem wat Indische recepten mee voor HL :)

 9. L'enfant Terrible 16 February, 2009 18:08

  FOTO’S _O_

  Jade+9 (BG&E)

 10. B. 19 February, 2009 18:27

  Wel veilig vrijen he jongen!

 11. Sonja 21 February, 2009 13:00

  Wat een mooie foto’s en leuke verhalen. Na regen komt zonneschijn en misschien wel minder stof hahahaha. Ik zie dat je ook al kennis hebt gemaakt met de ratten brrrrr.

AdminLog inWordpress • Theme by Brian Gardner