Snel een berichtje uit India

Geplaatst op 4 February, 2009 

Met een dag vertraging ben ik dan aangekomen in India en wat een verschil! Het is echt heel erg wennen; complete chaos en een ongelovelijke puinzooi. Overal wordt je aangesproken door touts en ze proberen je op allerlei manieren geld afhandig te maken. Voorlopig is Delhi nog niet heel erg fantatisch…

Ik ben wel een Nederlandse tegen gekomen met een Indiase vriend en via hem heb ik goedkoop een tour van 15 dagen door India kunnen regelen. Ik heb dan een eigen auto met chauffeur en de hotels worden ook geregeld. Het is iets duurder dan ik had begroot, maar veel duurder is het als het goed is niet. Het schijnt wel een super manier te zijn om Rajastan te ontdekken. Zodra ik dan terug ben heb ik iets meer dan een week om in Nepal te komen, dus dat moet ook wel lukken.

Zodra ik wat beter mijn weg heb gevonden zal ik een wat langer verhaal plaatsen, en dan hopelijk ook met foto’s. Nu lekker gaan slapen,want in het vliegtuig heb ik maar 2 uurtjes geslapen…()

Laat een reactie achter

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Reactie

8 Reacties

 1. Roy 4 February, 2009 16:53

  Ik ben wel een Nederlandse tegen gekomen

  Yeah! Go Maarten!

  met een Indiase vriend

  Oh… Dat is dan weer jammer :P

 2. Nienke 4 February, 2009 18:02

  eindelijk issie weg zeg…

  ;)

 3. Mark 5 February, 2009 08:35

  Klinkt als het begin van Hostel ;)

 4. Stephan 5 February, 2009 16:21

  Weer met vriend…. lol….
  Klinkt goed man, kom op met die fotos!
  Gtrz Stephan

 5. Li 6 February, 2009 11:12

  Ok, het duurt even, maar dan heb je ook wat.. Sneeuw in Engeland in 2009 is toch maar mooi een historisch moment waar jij bij bent geweest! :-)

  Maar nu zit je er weer warmpjes bij; een auto met eigen chauffeur, toe maar.. ;-) Enjoy! En ik ben errug benieuwd naar je belevenissen. Hier draait alles toch alleen maar om een of ander chipje ;-)

  X

 6. Li 6 February, 2009 11:18

  You, spokesman of us all.. ;-)

 7. Sjotime 6 February, 2009 16:08

  Proest,… ja dat zal even wennen zijn daar in India. Ik zie je al zitten in zo’n witte betimmerde Peugeot 206 van de reclame :D Succes daar pik en pas goed op jezelf!

 8. ingrid O'Neill 18 February, 2009 22:21

  Hoi Maarten,

  Wat leuk om te lezen, we hebben je niet meer gezien in nederland op je afscheidsavondje maar we willen je zeker nog all the best wensen.
  Geniet ervan, zo te lezen doe je dat wel en maak er een geweldige tijd van.
  Wie weet leer je zelfs Russisch!

  Groetjes ingrid, patrick, jill en rick x

AdminLog inWordpress • Theme by Brian Gardner