Bijna…

Geplaatst op 29 January, 2009 

Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover: de reis gaat beginnen. Voor de mensen die net op deze site komen zal ik even kort een rondleiding geven: wil je altijd op de hoogte gehouden worden? Klik dan hier om je e-mail achter te laten, je krijgt dan een mailtje zodra ik iets plaats op de site. Je kan hier kijken wat ik allemaal meeneem op reis en hier kan je lezen wat mijn route ongeveer zal zijn.

Op dit moment ben ik druk bezig met het verzamelen van de laatste spullen en het inpakken van mijn tas. Zo heb ik bijvoorbeeld een nieuw doosje malaria-pillen moeten regelen, omdat ik er eentje kwijt ben geraakt… Verder is het blijkbaar erg moeilijk om in de winter een normaal flesje zonnebrand te vinden. Ze hebben alleen factor 6, wat natuurlijk te laag is voor mijn melkwitte benen, of een factor 50, waardoor ik natuurlijk nooit bruin zal worden. Ik moet morgen ook nog even langs Delft om me uit te schrijven bij de gemeente; via Internet lukt dat blijkbaar niet.

Zaterdagochtend vlieg ik naar Londen en op maandagavond vlieg ik door naar New Delhi!

ps: ik ben benieuwd wat ik allemaal ben vergeten dadelijk…()

Laat een reactie achter

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Reactie

5 Reacties

 1. Roy 29 January, 2009 12:52

  Last minute stressssssss

 2. Hans 29 January, 2009 15:54

  Zonnebrand? Vleigveld? Dat zal zoeken worden…

 3. Oma Gré 29 January, 2009 18:05

  Hallo Maarten.
  Is je rugzak wel groot genoeg,
  voor de lange lijst.
  Groetjes van oma

 4. Mark 30 January, 2009 20:56

  De pond staat gelukkig gunstig, dus alles wat je vergeten bent kun je goedkoop in Engeland kopen.

  Heel veel plezier met je avontuur Gijs! Ik zal deze site zeker volgen! Geniet! :)

 5. Marijke de Vlieger 2 February, 2009 16:18

  Hoi Maarten,

  Eén troost, je bent vast wel iets vergeten ! Maar je hebt je pinpas zag ik. Dus!!!!!!!
  Heel veel plezier joh. Zal je blijven volgen.
  Kou heb je al gehad, nu op naar de warmte .
  Groetjes,
  Marijke

AdminLog inWordpress • Theme by Brian Gardner