Eerste stappen

Geplaatst op 27 August, 2008 

Het komt allemaal steeds dichterbij en er zijn nu toch een aantal dingen waar ik echt over na moet denken. Sterker nog: binnenkort moet ik zelfs beslissingen gaan maken!

Over een tijdje zal ik (eindelijk) gaan afstuderen en die week daarna zal ik mijn ticket gaan boeken. Dat betekent dat ik dus ook al moet weten wat mijn route gaat worden. De afgelopen weken/maanden heb ik hier over na kunnen denken en ik ben op de volgende route uitgekomen:

Zoals je kan zien zijn er nog een aantal vraagtekens waar ik nog niet zeker ben. Het is ook nog heel goed mogelijk dat er nog landen bij komen, maar dat ligt een beetje aan de mogelijkheden met mijn ticket. Ik twijfel vooral over Nieuw Zeeland, omdat ik daar al ben geweest. Waarschijnlijk ga ik gewoon een weekje om even langs mijn stage-bedrijf te gaan.

Ik begin dus in Nepal en daar ga ik twee weken lang hiken. Ik heb nu een trip op het oog die naar het basecamp van de Mt. Everest gaat (op 5.000 meter hoogte!). Dit betekend dat ik begin met een soort van georganiseerde reis en een goede manier om te wennen aan de ‘derde wereld’. Daarna via land naar India, met tussendoor natuurlijk een aantal mooie stops.

Ik probeer zo weinig mogelijk te plannen, behalve dus mijn route omdat dit wel zo handig is voor het ticket. In plaats van een planning heb ik een aantal dingen die ik gewoon wil doen/zien, maar wanneer en hoe ik dit ga doen/zien maakt niet eens zoveel uit. Binnenkort meer over mijn zogenaamde Wishlist!()

Laat een reactie achter

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Reactie

3 Reacties

  1. Roy 1 September, 2008 23:44

    Testing one two testing

  2. Maarten 1 September, 2008 23:45

    test 1

  3. Pascal 6 October, 2008 19:06

    Test 2 :) Gijs,… vind het zo heerlijk voor je. Zal al je avonturen gaan volgen!

AdminLog inWordpress • Theme by Brian Gardner