Machtsmisbruik

Geplaatst op 10 December, 2008 

Hallo allemaal,

Met deze post wil ik me even voorstellen, ik ben Roy, ex-studiegenoot en goede vriend van Maarten. Als hij op reis is zal ik degene zijn die de reacties op deze blog in de gaten zal houden. Uiteraard willen we niet dat er gescholden wordt of dat mensen grapjes maken over Maarten ;)

Ikzelf heb ook een blog die voor iedereen interessant is om te lezen. Check hem hier!

kerstprijsvraag-kleurplaat-roy()

Laat een reactie achter

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Reactie

2 Reacties

  1. Maarten 29 December, 2008 17:00

    :D

    Je hebt de knopjes dus gevonden :D

  2. Roy 30 December, 2008 07:19

    Ja, er staat heel klein onderin ‘log in’ dus dat heb ik geprobeerd maar meteen. Moest een nieuw wachtwoord aanvragen ook meteen :’)

    Maar het werkt :D

AdminLog inWordpress • Theme by Brian Gardner